Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

No bad publication?

It is interesting to note that ‘bad’ newspaper article mentioned in my previous post has not appeared as scheduled. It was supposed to be a part of saturday edition of NRC Handelsblad. Our university chairman call us to “brace yourself” on friday, yet no impact has followed.Is this the way to prevent unfortunate things to happen or just a delay given to us to think through the stuff? Anycase, let His will prevail.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft