Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Dissipative quantum mechanics

is a chapter from the text-book we write with Jeroen Danon. We work rather slowly than steadily and the deadline is already approaching. We need to accelerate. As a part of the acceleration, I just revised the text of this chapter. It still needs more polishing work. If you wish, you can sample this chapter here. Yet in this case you owe me a comment…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft