Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Josephine van Leeuwen

graduated today. She was the first master student of Leo Di Carlo in his function as prof in Delft, and of Diego Riste in his function as phd student. So all three received deserved congratulations today.

Josephine was instumental in desinging, checking and measuring 3d superconducting cavities that serve as unbelievably high-quality resonators to play qubit games with. I never saw Lorentian shapes that fit so tightly. The cavities hosted already some qubits of a record-long decay time and they promise to revolutionize the field.

Good luck to Josephine with her future. When her grandson boasts with his last acquision,a supercool quantum ipad, she may be able to recognize her desing and he may believe her.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft