Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

A manifestly strong fluctuation

has occurred today: the paper with Matti Laakso and Tero Heikkillä, entitled correspondingly (see  this post ), has been accepted for Physical Review Letters today, without any revisions, within a first round of the referee reports and in three weeks upon submission. I cannot recall this happenning to me before, at least not in the last 15 years.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft