Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Second Lecture Quantum Transport 2012

It is so that I still enjoy the audience which is unusually interactive and motivates me to explain more, perhaps even going lower than their level. It also creates time problem. So far we’ve done 1.5 lectures. No way I can catch up next time since the third lecture is overloaded with the material. Not sure what to do, perhaps I need an extra lecture this year.

However, I think it is the first time I could explain the details of Levitov formula. An achievement…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft