Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Anton Akhmerov

has been visiting the department today. Guess it’s been quite a preparation for him since he conquered many hearts of our faculty. His talk was prepared in a color scheme that I by the lack of experience regarded as gothic: However, the students have corrected me.

Anton combines intellegence and ambition with a great deal of flexibility and does not drink alcohol. I foresee splendid future for him.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft