Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Third Lecture Advanced Statistical Mechanics 2012

This was more or less ok. The topic was important, this was the core of the course. We have discussed how to build up statististical mechanics, and this really resembled discussion. So we moved forward rather slowly. I have shown only the first two transparencies of the third lecture.

I was exhausted close to the end and began to mix up plus and minus signs. Need to take vitamines…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft