Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Microkelvin 2012

I’m now in Slovakia attending a meeting of European MicroKelvin Collaboration, large network of low-temperature groups. I do not participate in the network and got invited because my temperature fluctuation exercises that, rather unexpectedly, get along with a burst of interest in non-equilibrium thermodynamics of small systems. In comparison with a generic conference, the talks over here are more serious and provide (interesting) technical details: people speak to equally knowlegeable colleagues and expect a usefull feedback. I enjoy this, although frequently it is tough to follow.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft