Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Thanks for 1 MB views!

So I am pleased to report another doubling of number of views. It took 531 day to achieve this. Thank you very much, dear reader, for sticking to this blog despite all the variety you can find elsewhere. This is motivating. I am happy with this.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft