Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Sixth lecture Advanced Statistical Physics

Was devoted to a standard topic: statistics of ideal quantum gases. The Bose-condensation was a bit overloaded with details and did not go well. Must revise it next year. Otherwise, the lecture was affordable.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft