Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Seventh Lecture Advanced Statistical Physics

has taken place today. It was a switch to the second book of Kardar. The lecture has began very philosophical since we’ve discussed reductionism, emerging complexity and all that. So surprise I got distracted and could not say much about the methods… What a pity, again a delay. The next lecture will be on Monday.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft