Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Exam Quantum Transport

was graded by me yesterday. This completed the semester! That was really endless this year.

Everybody has passed, although the overall marks are rather average, with a single-student exception. I’d like to have more exceptions like this in coming years.  There was a graduate student taking the course and the exam. He can use the credits for his graduate education.

Wish to thank everybody who took the course this year.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft