Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Quantum Noise and Measurement in Engineered Electronic Systems

This international workshop we have organized with Wolfgang Belzig and Michel Devoret has ended succesfully, mostly because of local organizer Katrin Lantsch. We got quite some enthousiastic responses and are basically satisfied. Time allows I will blog the notes I made last week.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft