Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Landry Bretheau

has sucsessfully defended his Ph.D. thesis in Saclay, a suburb of Paris on 1-2-2013. I was in the committee. A part of the thesis was the pioneering observation of doublet state of superconducting quasiparticles, http://lanl.arxiv.org/abs/1105.5039, 40 years after its theoretical prediction. Yet it has many parts, some even more fascinating… The discussion with the opponent could have been more smooth, yet Landry managed to stay within the restrictions of formal politness.

Remarkable thesis work. And it was first time in my life I tasted home-made foie gras.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft