Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Tomohiro Yokoyama

who visited me in Delft in course of our collaboration on spin-orbit effects in Josephson junctions, has got his Ph.D. degree on 31-12-2013. Congratulations! Today I have learned that he has also secured a post-doc job in RIKEN institute in Japan. This gives a chance to our futher collaboration.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft