Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

First lecture Advanced Statistical Mechanics 2013

Before the lecture I was shocked by a ridicuously big number of students who have enlisted themselfs for the course. In fact, it almost exceeded the capacity of the room reserved for the lecture. The reality appeared more realistic, still the number of attendees was pretty high. There has been even a hope risen that it stays high during the course.

The students are also much more active in enlisting for the presentations – another good sign.

Thus inspired, I made the lecture in a pretty good pace: I almost finished it! There was an interaction with the audience. A daughter of a colleague bashed me about mistakes in the slides.

No, seriously, it was a good start!

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft