Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

First Lecture Quantum Transport 2013

there were many students as well. Somehow I wanted to say more about elementary quantum mechanics than it was intended. I do not think I did it trying to come in tune with the audience: I think its level was higher. Anyway, I did not have time to say a word about counting statistics: must do this in a week.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft