Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Second Lecture Advanced Statistical Mechanics 2013

was mostly about probability theory, a stuff pretty dry by itself. To make sure that I’m not making drier than it is, I’ve invited Jos Thijssen, director of master education, to provide some feedback. His impression from the lecture was favourable. It was also my impression of last years that during this lecture I loose a significant part of the audience. Let us hope it won’t be the case this year.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft