Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Second Lecture Quantum Transport 2013

has taken place today. I begin to like the room F 104 where the lectures take place. It’s cozy, and I can conveniently sit while giving the lecture. We went through counting statistics and a half of the quantum interference lecture, just finishing Aharonov-Bohm effect. We have had an interesting discussion of the effect.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft