Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Third Lecture Advanced Statistical Mechanics 2013

was today, on the last day of February. We have started with Lagrangian multipliers, of all things, since this piece of analysis did not sound to more than a half of the students. Then we finish the probabilities, and get to the formulation of statistical mechanics. As a matter of fact, we have just started lecture #3 with an example of a two-level system. The lecture appeared more abstract and dry than intended, I have to work on this.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft