Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Third Lecture Quantum Transport 2013

Today we have finished the interference, and made a half of the third lecture finishing by Laplace equation. There is thus a stable delay by a half of the lecture. The audience has stabilized, remains bigger than a year ago. They look serious.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft