Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

First Problem-Solving Session Quantum Transport 2013

Today I have delivered homework explanations for Quantum Transport course. I haven’t done this for ages, so was not sure about my performance. Yet it appeared to be fun, at least for me, we have dealt with many things including the tricks of Taylor expansion 🙂 And we managed to complete all the problems on time.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft