Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fourth lecture Advanced Statistical Mechanics 2013

During this lecture, we have finished the material of the Lecture 3 except several slides which we look at in two weeks. Well, this tempo is normal: we had the same last years. Still I hesitate to make 4 slide sets out of 3: the borders between different topics do not fit nicely such separation. The audience is pretty large, there is a satisfactory interaction, although I feel little feedback.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft