Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fourth Lecture Quantum Transport 2013

A peculiarity of the lecture was that I had to give it in the state of harsh flu. I just cannot afford to skip any lecture this semester. Despite my state, the lecture went reasonably smooth. The material was perhaps most abstract in the course: we have started with classical circuit theory and developed a quantum generalisation of it with virtually no formulas. It went good with respect to tempo. If healthly, I would even attempted to talk about spin transport as well. Yet this topics remains for the next lecture.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft