Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fifth Lecture Advanced Statistical Mechanics 2013

We finally get to the real stuff: we have discussed non-ideal gases, talked a lot about perturbation theory, in general and in the context of the non-ideal gas. I did not have time to talk about critical point, yet this comes twice in the course of problem-solving sessions.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft