Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Forgiveness Sunday

This year, the Orthodox schedules differ significantly from more common ones. As matter of fact, I’ve just started with Great Lent. To start with this, there is a rite not to miss: ask forgiveness of everybody, and forgive as well.

So please forgive me, dear reader.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft