Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Blackboard

apparently it is possible to make Blackboard not working without interrupting its services. I’m waiting for a page to load for more than 10 minutes. It must be tricky to get it running like this. I’m afraid that since this invention this mode will be made default. Which would increase time required to graduate from this University 🙂

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft