Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

First Lecture Advanced Quantum Mechanics

has been made today after a long break – 5 year break. I was delighted to get back to my favorite course, equipped with a text-book “Advanced Quantum Mechanics: A practical guide” by Jeroen Danon and me, the book that came out for the cost of so much time and energy.

The classroom was full: up to the last seat(!), it was pretty inspiring. The audience has reacted well on the questions and jokes: at least a part of it. The topic was a bit dry: we have refreshed ordinary quantum mechanics. To the end of the lecture there was a time problem, the end went too fast. Ok, I warned that the first three lectures are dry.

We’ll see what happens next.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft