Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Christian Glattli

from Saclay has visited us on Wednesday this week. We have had an opportunity to chat about his research on graphene plasmonics and his plans to utilize edge channels in graphene, as well as about my plans with chiral electrons.

His talk was about “levitons”, his recent research on noise in quantum point contact. This drew me very philosophical: I began to think about most general definition of a particle and even ask Christian about)).

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft