Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Second Lecture Advanced Quantum Mechanics

on this Monday was reasonably well attended. The topic: identical particles, despite importance and fundamental interest, was rather easy, both for me and for students. This gave enough time to go slow and even made an actual experiment with identical particles 😉 There was a good contact. Hope we can go on in this pace.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft