Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Mutli-terminal Josephson junctions as topological materials

This is the title of the manuscript I have submitted on Tuesday with my Grenoble friends Julia Meyer, Roman Riwar and Manuel Houzet. Mmm, perhaps I exaggerate in excitation, but this looks the most significant piece of research I accomplished for last years. The preprint is not available yet, but I expect this to happen soon 🙂

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft