Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fourth lecture Quantum Transport

was about extra conservation laws in quantum mechanics as compared to classical one, magic mirrors that permit to look through the self-averaging, templates of theories … We have started circuit theory of transmission distribution.

I’m still having half-lecture shift, this is annoying, yet I still do not have an opportunoty to change the situation.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft