Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

International Women’s day

for me is immediately associated with soviet time of my youth. My mom likes it very much. She’s with us now, so I brought her flowers in the morning.

Well, I’ve figure out that the day is extensively celebrated in Delft: look here. I read the long program to my mom. No, nothing inspired her. I believe there is a conceptual difference 🙂

Here and now, it’s almost exclusively a day for women about women. In soviet times, that was a day of man’s courtesy: women got gifts and flowers, both required courage and effort to bring. That made it a way more romantic 🙂 Like this: mimosa

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft