Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Sixth lecture Quantum Transport

the last one before the semester break. We did Coulomb blockade and I believe we did it good). I’m pretty slow this year, there’s a delay of one lecture, so the the deadline for home work about Coulomb blockade was actually earlier than the lecture(. I feel guilty, yet could not do anything about except the better semester planning six month ago. I have to really hurry up after the semester break.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft