Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

On blogging in general :)

I cannot blog on time. I cannot stop blogging at all: I have a feeling, most likely irrational , that the life passes by without a trace if I don’t do this. To balance between this, I’d like to use a rather dirty trick of back-dating. Please do not be surprised.

Be Sociable, Share!

1 comment

I think you are free to use such a trick. I guess person should write when he feels he is ready.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft