Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Tomohiro Yokoyama

has left us for further post-doc career in Japan. He stayed with me as a post-doc – eventually, a JSPS fellow, from 6.4.2014. We have worked on Andreev bound states in superconducting heterostructures, with and without spin-orbit interaction. We still have to finish a (very big) paper. Thank you, Tomohiro, with you I did the stuff I wouldn’t do otherwise. Best luck with your new job!
metomohiro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft