Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nature news and views

Quite unexpectedly, I’ve published something in Nature, specifically in News ans Views:

Quantum physics: Destruction of discrete charge

Electric charge is quantized in units of the electron’s charge. An experiment explores the suppression of charge quantization caused by quantum fluctuations and supports a long-standing theory that explains this behaviour. See Letter p.58

Yuli V. Nazarov

Nature 536, 38–39 (03 August 2016) | doi:10.1038/536038a

Full text can be seen here.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2011 TU Delft